Šokolado „Raffaello“ sudėtis

Sudedamosios dalys

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, džiovinti kokoso riešutai 10,5 %, alyvpalmių aliejus, išrūgų milteliai, migdolai 3 %, kokoso riešutų minkštimo skysčio milteliai (sudėtyje yra pieno) 2 %, bevandeniai pieno riebalai, emulsiklis: lecitinai (sojų); kvapiosios medžiagos.
Iš viso kakavos sausųjų medžiagų: 19,5 %.
Gali turėti lazdynų, graikinių, anakardžių, karijų, bertoletijų, pistacijų ir makadamijų riešutų.

 

Vidutinė maistinė vertė 100 g
Energinė vertė 2492 kJ/ 599 kcal
Riebalai 41,8 g
sočiųjų riebalų rūgštys 27,9 g
Angliavandeniai 46,5 g
cukrus 46,3 g
Proteinas 8,1 g
Druska 0,325 g

Slapukai

Ši svetainė naudoja savo ir trečiųjų šalių slapukus profiliavimo tikslais ir tam, kad teiktų Jums reklamas kurios Jums gali būti įdomios, atsižvelgiant į Jūsų naršymo parinktis. Jeigu jūs norite sužinoti daugiau apie slapukus arba pakeisti slapukų nustatymus savo naršyklėje (arba neleisti svetainei nustatyti bet kokius slapukus), spauskite čia. Jeigu jūs uždarysite šį banerį, tęsite naršymą svetainėje arba paspausite ant bet kurio kito elemento svetainėje, jūs išreikšite sutikimą slapukų naudojimui.