Šokolado „Raffaello“ sudėtis

Sudedamosios dalys

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, džiovinti kokoso riešutai 10,5 %, alyvpalmių aliejus, išrūgų milteliai, migdolai 3 %, kokoso riešutų minkštimo skysčio milteliai (sudėtyje yra pieno) 2 %, bevandeniai pieno riebalai, emulsiklis: lecitinai (sojų); kvapiosios medžiagos.
Iš viso kakavos sausųjų medžiagų: 20 %.

 

Vidutinė maistinė vertė 100 g
Energinė vertė 2455 kJ/ 590 kcal
Riebalai 41,9 g
sočiųjų riebalų rūgštys 27,4 g
Angliavandeniai 43,8 g
cukrus 43,5 g
Proteinas 8,5 g
Druska 0,079 g

Slapukai

Ši svetainė naudoja savo ir trečiųjų šalių slapukus profiliavimo tikslais ir tam, kad teiktų Jums reklamas kurios Jums gali būti įdomios, atsižvelgiant į Jūsų naršymo parinktis. Jeigu jūs norite sužinoti daugiau apie slapukus arba pakeisti slapukų nustatymus savo naršyklėje (arba neleisti svetainei nustatyti bet kokius slapukus), spauskite čia. Jeigu jūs uždarysite šį banerį, tęsite naršymą svetainėje arba paspausite ant bet kurio kito elemento svetainėje, jūs išreikšite sutikimą slapukų naudojimui.