Šokoladas
Ypatingas „Raffaello“ skonis dabar siūlomas ir nauja šokolado forma. Atraskite ir mėgaukitės šiuo išskirtiniu šokolado potyriu.
Ypatingas „Raffaello“ skonis dabar siūlomas ir nauja šokolado forma. Atraskite ir mėgaukitės šiuo išskirtiniu šokolado potyriu.
Baltasis šokoladas su kokosu
ir migdolais
90 g
Baltasis šokoladas su kokosu ir migdolais: gardus kreminis įdaras su traškiais migdolų gabalėliais ir kokoso drožlėmis, apgaubtas šilkiniu baltuoju šokoladu – nepamirštamas skonis.
Baltasis šokoladas su kokosu ir migdolais: gardus kreminis įdaras su traškiais migdolų gabalėliais ir kokoso drožlėmis, apgaubtas šilkiniu baltuoju šokoladu – nepamirštamas skonis.
Naujasis „Raffaello“ šokoladas – tai dėmesio kiekvienai detalei išraiška: po šilkiniu baltuoju šokoladu slypi gardus kreminis įdaras – atraskite šį unikalų skonį.
Šokoladą reikia laikyti vėsioje, tamsioje vietoje, maždaug 18–22 °C temperatūroje, toliau nuo karščio, šviesos ir drėgmės. Šaldytuvas netinka šokoladui laikyti dėl didelės drėgmės (dėl drėgmės šokolado paviršiuje gali susidaryti cukraus plėvelė). Jei šokoladą reikia laikyti šaldytuve, įdėkite jį į sandarų indą arba suvyniokite į dvigubą folijos sluoksnį. Išėmę šokoladą iš šaldytuvo, jei galite atsispirti, palaukite 15 minučių, kol jis sušils iki kambario temperatūros.